Er du i et sundt forhold?

SUNDE SNACKS TO GO!

Vi kender det vidst alle sammen, når den søde sult pludselig melder sin ankomst på farten, hvilket kan være ret frustrerende. Det kan være svært at være forberedt på dette, selvom man ved at det ofte sker, så glemmer vi for det meste at medbringe det selv. Derudover kan kiosker og supermarkeder være fristerende med alle deres forbudte ting, så derfor har jeg fundet nogle sundere alternativer på farten. Dermed en mulighed for at undgå diverse forbudte tilbud, når disse istedet er at foretrække.

 

smoothie PRIVAT

innocent PRIVAT

 

  • Smoothies er den perfekte energibooster, som derudover er en nem vej til vitaminer. Innocent har fornyligt lanceret to nye smoothie, som kombinerer en lækker smag med gode energimæssige fordele.
    – Smoothie plus antioxidant indeholder tre antioxidanter – vitamin C, E og selen – som alle hjælper med at beskytte dine celler mod oxidativt stress og holder dem friske i en blanding af kiwi, agurk, hørfrø, lime og hvedegræs.
    – Smoothie plus energise er en lækker blanding af bær, rødbedejuice, hørfrø og guarana, og så indeholder den vitamin B3 og C, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

 

kokosvand PRIVAT

 

  • Kokosvand er en dejlig, opfriskende drik, der samtidig mætter, og derfor er den ideel som en snack på farten. Kokosvand naturel er 100 % rå og uforarbejdet vand fra økologiske, grønne kokosnødder og indeholder gode vitaminer og mineraler. Derudover er den også god at drikke efter træning eller anden fysisk aktivitet, da drikken hjælper med at rehydrere kroppen.
    – Denne fra Vita Coco er 100% ren kokosvand, og føles som om man drikker saften direkte fra kokosnødden. Den er med til at understøtte væskebalancen på en naturlig måde. Den indeholder blot kokosvand og C-vitamin, men er derudover også laktose- og glutenfri. 

mandler PRIVAT

  • Mandler er en fanfastisk kilde til sunde fedtstoffer, og har mange sundhedsmæssige egenskaber, som blandt andet er godt for ens kolsterol og blodsukker. Derudover har mandler en god hurtig mættende effekt, som ligger lidt tungere end feks frugt. Dog skal man ikke kun spise sig mæt i mandler, da de faktisk også indeholder en del kalorier, (18 mandler indeholder ca. 100 kalorier), selvom det er sunde kalorier.
    – En håndfuld mandler er gode som et lille mellemmåltid, og så er det også en af de nemmeste snacks at tage med sig på farten.
  • IsIs_Crunch Bar PRIVATFree Lækkerbar fra ISIS er et godt og sundere alternativ til et mellemmåltid eller snack. Denne bar har en god kombination af karamel og knas. Alle barer har et højt fiberindhold og hele 37% proteiner, som bidrager til vedligeholdelse af musklerne. Den har tilmed 54% mindre fedt og 32% færre kalorier end traditionelle chokoladebarer, og så er den selvfølgelig uden tilsat sukker! Man kan få disse barer med flere forskellig smag, men dette er personligt min favorit. Derudover koster den kun 10kr. og kan fås i de fleste supermarkeder/kiosker. 

chokolade PRIVAT

 

  • Chokolade indeholder en række stoffer, som kan være velgørende for både krop og sjæl. Men det skal være den mørke chokolade, som har et højt indhold af kakao. For det er netop chokoladens indhold af kakao, der gør den til ren helsekost. Chokoladen indeholder samtidig en række effektive antioxidanter, som beskytter kroppen mod sygdom. Det høje indhold af kakao i den mørke chokolade viser også, at den er en rig kilde til forskellige vitaminer og mineraler såsom magnesium og kobber.
    – Chokolade har også en behagelig dobbeltvirkning på den mentale tilstand, da chokolade kan virke afstressende og stimulerende på én gang. Derfor kan chokolade være et godt mellemmåltid, når man er stresset og har brug for et kick til hjernen, og lidt sødt til tanden. (dog kun i begrænset mængder, da der stadig er fedt og kulhydrater i) 

 

download

 

  • Frugt er en oplagt mulighed som en sund snack, som de fleste nok også tyr til, da det er tilgængeligt alle steder. Der findes mange forskellige at vælge imellem, og de fleste er fyldt med en masse gode kostfibre, mineraler og vitaminer.
    – Man skal dog være opmærksom på, at der er en del frugtsukker i frugt, som selvfølgelig også regnes med i ens daglige indtag af kalorier. Det vil dog altid være sundt at spise frugt, og hellere at foretrække i forhold til meget andet. Derudover er det af min egen erfaring, at frugt ikke stiller min sult, men ofte kun gør det værre. 

 

Jeg håber, at I har kunne bruge min tips omkring sundere alterntiv til snakcs? 🙂

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du i et sundt forhold?