Tiltrængt weekend

TAK FOR NU

Hej med Jer,

Det er ved at være længe siden, og det er der flere grunde til. Egentlig har jeg ikke lyst til at komme alt for meget i detaljer, men jeg synes alligevel at jeg skylder jer en lille forklaring på min stilhed. Ikke fordi at det vil ændre noget, for jeg har truffet valget. Jeg har det godt i min mave nu og er ikke i tvivl længere. Men for Jer vil det selvfølgelig ændre noget, men jeg håber at I tager godt imod det.

Jeg har valgt at stoppe med at blogge fra nu af, og det har været et svært at nå hertil. For jeg føler stadig at jeg har mere på hjerte og jeg ikke er færdig endnu. Men jeg er færdig med at blogge på denne måde. Jeg er nemlig et ret privat menneske, og det har jeg ikke fået lov til at være på bloggen af gode grunde. Det har faktisk været ret grænseoverskridende at lukke ”fremmede” mennesker så tæt på mig og mit liv. Så måske er denne verden bare ikke for mig, i hvert fald not this way. Hvis jeg skulle have en blog en anden gang, så skulle det ikke handle om mig i hvert fald.

Men man skal også have tiden til det, fordi det kræver en blog altså. Det kræver mere end hvad man lige går og tror. Det kan være svært at se på den anden side af skærmen, men en blog kræver a lot. Så hvis man skal gøre det ordentligt, så skal tiden være til det. En tid som jeg ikke har til rådighed lige nu. Jeg vil ikke gøre noget halvt, så derfor har jeg også ofte haft dårlig samvittighed, når jeg ikke har fået opdateret herinde. Men det skal jeg heldigvis ikke have mere.

En ting, som jeg faktisk glæder mig til at slippe for er den hate som foregår på blogge og andre sociale medier. Jeg ved at andre bloggere og offentlige personer er vant til den slags, men sådan burde det jo ikke være. Jeg lærer aldrig at forstå hvorfor folk gør det og kommer heller aldrig til at acceptere det. Jeg tror desværre også at det er en lang og sej kamp, som er svær at vinde. Men man må aldrig give op, for det er forkert og skal stoppes! Where is the love….

Til sidst vil jeg bare gerne sige tak. Jeg er virkelig taknemlig for alle Jer, som har fulgt med og været aktive her inde på siden. Jeg sætter virkelig pris på hver og én. Det ville jo aldrig have været det samme uden Jer.

Hvis I stadig gerne vil følge lidt med i mit liv, så følg min instagram @simoneoverbye og snapchat simoneslo.
Peace out.

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiltrængt weekend