OCTOBER WISHLIST

Tiltrængt weekend

Hej med Jer,

Jeg beklager den manglende aktivitet fra mig her og alle andre steder egentlig. Sagen er den, at jeg har rendt rundt og nærmest ikke siddet ned eller været hjemme de sidste dage. Jeg har lange, travle dage på mit arbejde, har ses med veninder og derudover har vi desværre også stadig en syg hund. Det tager rigtig meget energi lige for tiden, da vi køre frem og tilbage mellem dyrelægen hele tiden. Så jeg er her stadig, det er vore hund også. Mit liv er bare ret kaotisk og usammenhængende lige for tiden, derfor er der ikke meget overskydende tid eller overskud, desværre.

I skal dog ikke snydes for mine weekend planer, som jeg ved at I holder meget af. I dag skal jeg ses med en veninde efter arbejde. I morgen tager min kæreste til middelfart og spiller kamp, så jeg bliver hjemme og hygger med vores hund. Om aftenen skal jeg dog til fødselsdag/housewarming hos en veninde og så tager vi i byen senere. Søndag skal vi til Solrød og se ét prøvehus som er magen til dét vi har købt, så det bliver rigtig spændende. Hav en skøn weekend piger!

PS. Jeg har faktisk fået optaget del 2 af videoen til Jer, men youtube vil simpelthen ikke godtage den, så det kæmper jeg også med lige for tiden. Det skal ikke være nemt.

Kys Simone

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER WISHLIST