AFSLØRING - NY LIVSSTIL

Sundere slik

sukkerfHej bloggen.

I disse mørke, kolde og triste tider så hjælper det altid at forsøde tilværelsen med lidt lækkert til ganen, men det behøves jo ikke være propfyldt med kalorier. Det synes jeg ihvertfald ikke. Jeg er jo som sagt på kostplan og må derfor ikke spise søde sager undtagen på min ugentlige cheat dag, hvor jeg må spise lige hvad jeg har lyst til 🙂 Selvom jeg er på kostplan nu, så har jeg altid tænkt over hvad jeg puttede i munden også når det gælder slik. Derfor har jeg ofte valgt de sundere alternativer fremfor det fyldt med konserveringsmiddel og utallige farvestoffer. Så jeg tænkte, at jeg ville fortælle om mine yndlings sukkerfrie søde sager, som jeg tyr til.

 

  • ISIS chips
    De fleste af Jer kender nok ISIS, som laver lækre sukkerfrie produkter. De har også lavet disse lækre chips med forskellige smagsvarianter. Jeg er normalt ikke til chips også pga. det høje kalorieindhold, derfor er jeg ret vild med disse.
  • Nellie Dellies slik
    Nellie Dellies laver også flere forskellige produkter, men de er især kendte for disse små slikposer. De har en god størrelse og så kan jeg godt lide denne pose med karamel og lakrids. Vingummierne er som sagt sukkerfri, men altså sødet med stevia.
  • ISIS cookies
    Som sagt laver ISIS mange forskellige produkter, og dette er endnu et af dem. Hvis man ligesom mig godt kan lide cookies men vil spare lidt på kalorierne, så kan jeg helt klart anbefale disse! De smager syndigt og lækkert, men med langt færre kalorier.
  • Nellie Dellies chokolade
    Jeg er simpelthen den største sucker for chokolade, så disse er en af mine absolut favoritter! Jeg er faktisk afhængig af 70% mørk chokolade, som jo heldigvis stadig er sundere end lys chokolade, men hvis man vil være helt fri for sukker, så er det disse der gælder! Jeg er især vild med den med marcipan, som jo også er oplagt i disse tider, når julen nærmer sig.
  • Läkerol sukkerfri eller med stevia
    Jeg har som regel altid tyggegummier, lakrids eller pastiller liggende i min taske, fordi det er rart at have noget til “den lille sult”. Der er fornyligt blevet lanceret nye smagsvarianter fra Läkerol, og jeg er virkelig begejstret for dem! Jeg er især glad for disse med salty caramel, som smager sødt og slet ikke sukkerfrit. De vil helt sikkert være fast inventar hos mig 🙂
  • ISIS kagemix
    Jeg har før vist denne på bloggen sammen med chokolademoussen, som måske ikke var en udpreget succes grundet en for tyk mousse. Men ikke desto mindre, så smager denne chokoladekage altså godt samtidig med at den er sukkerfri. Derfor er den et virkelig godt alternativ til en almindelig kage propfyldt med sukker.

Selvom jeg selv ofte vælger sukkerfri fremfor almindeligt slik, så betyder det jo ikke at der ikke er kalorier i og man bare kan spise løs. Det er et sundere alternativ, men det er altså stadig “slik”. Derudover kan man sagtens vælge det almindelig slik engang imellem, hvis man måske istedet spiser lidt mindre af det. Som med meget andet, så er det blot alt med måde. Velbekomme!

Kys Simone

1 kommentar

  • En rigtig lækker liste 😀 Er selv helt vild med Nellie Dellis for tiden 🙂 – De indeholder ikke særlig meget, og kan (for det meste) slukke “tørsten” når man er på kur

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLØRING - NY LIVSSTIL