DRØMME og MÅL FOR 2016

Gode råd til at få drømmekroppen!

1660399_981767278528468_711756228_n

Hej søde læsere..

Gennem min sunde livvstil har jeg fået tilegnet mig en del viden omkring kroppen, og hvad der skal til for at få en bedre, mere markeret og trænet krop. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man går efter, men generelt vil de fleste piger vil gerne have en trænet krop ihvertfald. Derfor vil jeg give jer nogle gode råd til at opnå dette. Det skal dog siges, at jeg ikke er ekspert eller uddannet, så det er blot et udtryk for mine egne erfaringer gennem flere års træning og stor interesse.

  • Styrketræning vs cardio
    Det er faktisk et emne, som jeg har skrevet om HER. Dog vil jeg alligevel hurtigt gennemgå fordelene ved stryketræning, for du får ikke en bodybuilder krop som pige ved at styrketræne! Det er en forkert tankegang, så kom igang piger 🙂 Styrketræning har en større efterforbrænding end cardio har, fordi du bruger mere energi. Så jo hårdere træning og kilo i styrkecenteret, jo flere kalorier forbrænder du altså også efterfølgende. Derudover får du altså ikke en markeret og trænet krop ved at dyrke cardio, tværtimod. Du får faktisk en mere slap krop, fordi man nemlig taber muskelmasse. Selvfølgelig kan cardio være godt, når man skal tabe sig, men det skal altid være i forbindelse med styrketræning.
  • Kost
    Kosten er essentielt for din træning og dine resultater. Hvis du styrketræner, så er det især vigtigt, at man spiser ordentligt og meget. Det nytter ikke noget, at man har et lavt kalorieindtag, for så får man aldrig større muskler og dermed en trænet krop. Et lavt kalorieindtag vil nemlig også forhindre dig i at forbrænde fedt. Derfor kræver det at man spiser 5-6 gange i løbet af dagen, for at holde blodsukkeret stabilt, og øge ens stofskifte. Det er selvfølgelig ikke ligemeget hvad du spiser, og vigtigst i forbindelse med styrketræning er protein! Det er faktisk altafgørende, da det opbygger muskler. Det er dog ikke det eneste, for i hvert måltid bør der være en fornuftig fordeling af protein, grøntsager og grove kulhydrater. Det er nemlig igennem kulhydrater at du får din energi til din træning, som er yderst vigtigt.
  • Søvn 
    Manglende eller dårlig søvn reducerer din restitution, som er vigtig, når man træner,  både iforhold til at vokse men også at forebygge eventuelle skader. Det siger næsten sig selv, men dårlig søvn vil resulterer i nedsat ydevne under dine træningspas. Endnu vigtigere kan dårlig søvnrytme øge dit stressniveau, som faktisk kan være årsag til at man craver alt det søde eller usund mad. Derfor husk at sove omkring 7-8 timer hver nat, for at være veludhvilet. Din krop og dit sind vil takke dig for det!
  • HIIT træning
    HIIT (High Intensity Interval Training) er en blanding af meget højt intensitet og lav intensitet, fx 30 sekunder hurtig sprint og derefter 60 sekunders langsomt gå tempo. Derfor kræver denne træning ikke lang tid kun omkring 20 min., da det foregår ved så høj intensitet. Endnu en fordel er at der også er efterforbrænding ved denne form for træning, som der jo ellers ikke er ved at løbe. For at opnå større muskelmasse og tabe fedt, så er styrketræning og HIIT klart den bedste kombination til at opnå dette.
  • Kosttilskud
    Hvis du er helt ny, hvad angår styrketræning, så er kosttilskud ikke en nødvendighed, for man kan sagtens klare sig uden. Ikke destro mindre, så er kosttilskud godt for vores træning og ikke mindst resultaterne. Produkterne kan hjælpe dig, på rigtig mange måder, i din kamp mod en større, stærkere og sundere krop.
    Proteinpulver er populært for de fleste som styrketræner, og det kan nærmest ikke undværes. Det kan ofte være svært for mange at spise det nødvendige protein, hvorfor proteinpulver er ideelt. Man drikker proteinpulver efter hver træning, da muskelfibrene bliver revet over i løbet af en hård træner, og proteinen opbygger derfor musklerne igen.
    BCAA er aminosyrer, som er essentielt når man træner. Det kan efter sigende hjælpe en til at få en mere tonet og markeret fysik. Det hjælper derudover også med at opbygge muskelvæv hurtigere end normalt. Desuden kan det være med til at udsætte trætheden, således at man kan træne hårdere og tungere under sit træningspas.

krop

Hvad vælger i piger?

Kys Simone

6 kommentarer

  • Line

    Hvilket fitness er du medlem af? Og hvor træner du henne ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Jeg er medlem af fitnessworld, og træner på Frederiksberg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katinka

    Hvor mange gange om ugen træner du? Og hvor træner du henne ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      det er faktisk ret forskelligt, men omkring 3-5 gange ugentligt. Jeg træner i øjeblikket i Fitness World på Frederiksberg, hvor jeg bor 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hvilken tid på dagen plejer du at træne? Nu hvor du arbejder fuldtid? Knus Sara❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Jeg kan egentlig bedst lide at træne og morgenen, men det er som regel mellem 16 – 18 efter arbejde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMME og MÅL FOR 2016