YNDLINGS NØGLEPUNG

Mine kosttilskud

kropHej søde læsere.

Jeg har jo før fortalt jer omkring min interesse for træning og sund mad. Derfor vil jeg i dén forbindelse også gerne indvie jer i, hvilke kosttilskud jeg benytter i min hverdag. Det er ikke noget som jeg altid har benyttet, men efter jeg er begyndt på tung styrketræning, så har jeg følt behovet for at afprøve det.

Kosttilskud er produkter som kan hjælpe dig, på rigtig mange måder, i din kamp mod en større, stærkere og sundere krop. Men det er også produkter som kan hjælpe dig med at få en sundere krop helt generelt, og mere energi og overskud i hverdagen. Det er dog vigtigt at sige, at kosttilskud aldrig kan træde istedet for kost. Det er blot et supplement, som man kan drage fordel af.

collp

Protein Pulver
Når du træner og ønsker resultater af din din tid i centeret, anbefales det at indtage 1,5-2 gram protein pr. kg kropsvægt pr. dag. Det kan for mange være svært at komme op i det niveau udelukkende via ”almindelig mad”. Protein er kroppens byggesten og bruges bl.a. i forbindelse med muskelopbygning. Derfor er det afgørende at tilføre kroppen en tilstrækkelig mængde protein når man træner. Proteinpulver benyttes ofte lige efter styrketræning, fitness eller anden hård træning, da kroppen på dette tidspunkt er ekstra modtagelig overfor næringsstoffer. (Jeg indtager selv 30-40 g proteinpulver med vand efter træning. Køb proteinpulver HER)

BCAA

BCAA
BCAA er en forkortelse for ”Branched-chain-aminoacids”, altså forgrenede aminosyrer. BCAA findes naturligt i kød, fisk og æg, men aminosyrerne forekommer også i proteinpulver samt i ren form. Vores muskler består af protein og dermed også en masse enkelte og helt unikke aminosyrer, så for at vores muskler kan vokse, så kræver det at vi får de aminosyrer, som vores krop har brug for.

BCAA kan eftersigende hjælpe til at få en mere tonet og markeret fysik. Derudover skulle det også kunne opbygge muskelvæv hurtigere end normalt, som er essentielt, når man ønsker muskelopbygning. Samtidig med muskelopbygning, så skulle det også kunne hjælpe med at tabe fedtmasse. Endvidere skulle BCAA også udsætte trætheden, så indtager man det før træning skulle man opleve, at man kan træne hårdere uden at føle træthed.
(Jeg indtager selv ca. 5g BCAA i vand før eller under min træning) Køb det HER eller deres nye lækre version med hyldeblomst HER

purepharma

Indeholder affiliate link: Køb PurePharma HER

Pure Pharma Omega 3 (O3)
Dette tilskud tager jeg, da det efter min mening er det reneste fiskeolie på markedet. For maksimalt udbytte anbefales det, at man tager 3 kapsler dagligt sammen med et måltid. Jeg tager selv 3 kapsler hver morgen eller til frokost.  Ud fra denne anbefaling er der til 40 dage i en bøtte. Det er et produkt, der ikke smager grimt af fisk ligesom så mange andre fiskeolie-kapsler på markedet gør. Det er væsentligt at tage omega 3, da det bidrager til normal hjerne- og hjernefunktion samt et normalt syn. Desuden har fiskeolie en anti-inflammatoriske effekt, hvilket optimerer restitutionen. Derudover aktiverer fiskeolien også et enzym i leveren der øger fedtforbrændingen.

Pure Pharma D-vitamin 3 (D3)
Dette vitamin er naturligt fremstillet. For maksimalt udbytte anbefales det at tage 1-2 kapsler dagligt sammen med et måltid. Jeg tager selv 1 kapsel hver morgen. I bøtten er der til omkring 3 måneders forbrug. Det er sjældent, at vi får tilstrækkeligt med D-vitamin i vores daglige kost, hvorfor det er et godt kosttilskud – særligt i vinterhalvåret, hvor vi ikke får så meget D-vitamin fra solen. D-vitamin er essentielt for at immunsystemet fungerer normalt, det vedligeholder knogler, tænder og muskelfunktion.

Pure Pharma Magnesium 3 (M3)
Dette kosttilskud er dannet ud fra flere forskellige vitaminer og mineraler, da det udgøres af magnesium og zink i kombination med æblesyre og B6 vitamin. For maksimalt udbytte anbefales 3 kapsler dagligt. Personligt tager jeg 3 kapsler ved aftenmåltid efter træning. Ud fra denne anbefaling er der til lidt over en måned i en bøtte. M3 går ind og hjælper på træthed, da denne mindskes og så hjælper det på restitutionen. Særligt ift. restitution mærker jeg en markant effekt af dette tilskud, da det giver mig en nattesøvn uden forstyrrelser forårsaget af eksempelvis muskelømhed. Disse forebygger eksempelvis kramper, når vi sover om natten.

Jeg er ikke sponsoreret af nogle af disse virksomheder, men det er blot et udtryk for min egen erfaring ved brug af disse produkter. Dog håber jeg, at I kan bruge det til noget? Ellers er i også velkomne til at spørge i kommentarfeltet.

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGS NØGLEPUNG