SNAPCHAT LATELY

UDSÆTTER DU DIN LYKKE?

image

Hej skønheder.

Jeg har på det seneste gået med en masse tanker omkring fremtiden, og hvad der egentlig gør mig glad. Det er meget personligt, men noget jeg alligevel gerne vil dele med Jer. For jeg tror, at de fleste af jer kan nikke genkende til mine tanker, måske. Jeg blev inspireret af Sille fra Sillewho, da hun netop skrev omkring dette. Det ramte mig, fordi jeg netop selv har gået med mange tanker omkring dette på det sidste. I kan finde hendes tanker omkring det HER, og ellers vil jeg uddybe mine tanker her.

Det er ikke fordi jeg er ulykkelig, for det er jeg på ingen måde, så misforstå mig ikke. Men jeg går alligevel med en masse tanker omkring nuet, men endnu mere omkring fremtiden. Tankerne omkring kampen om det man gerne vil lige nu og det man gerne vil i fremtiden? Sådan er det vel for os alle sammen. For man skal jo yde før man kan nyde, men hvor længe skal man yde? For hvis man ikke er lykkelig i processen. Hvor længe skal man så tilsidesætte sin lykke nu, for at få det man gerne vil i fremtiden? Skal man bare holde ud? Fordi man netop ved hvad der venter flere år fremadrettet. Jeg synes dén er svær, og det er ikke noget entydigt svar på disse spørgsmål. Især fordi det også er meget personligt og op til én selv.

Jeg er jo kontorelev hos Novo Nordisk, hvilket jeg egentlig er glad for. Der er mange af eleverne, der læser HD ved siden af fordi de håber på at få en bedre stilling senere hen. Det er ikke noget, som de bliver lovet, men de står bedre med HD uddannelsen oveni. Hvorfor læser jeg så ikke også HD? Fordi jeg ved hvor hårdt det er, og hvor meget det ville kræve af mig. Jeg ved, at jeg ville gå død i dét, for så godt kender jeg mig selv, heldigvis. Jeg behøver ikke prøve det af. Det ville hverken gøre mig lykkelig eller glad, tværtimod. Selvom jeg ville være glad for det, når jeg var færdig. Men det er mange år, hvor jeg ikke ville være glad. Derfor har jeg taget et bevidst valg om ikke at læse HD ved siden af mit fuldtidsarbejde. Det er faktisk et valg om ikke at udsætte min lykke til senere. MEN jeg tager hatten af for dem som læser, for de er mega seje! især en af mine gode veninder, for jeg ved også at hun kæmper.

Det betyder dog ikke at jeg er mega lykkelig i mit arbejde nu, fordi jeg ikke læser ved siden af. Men jeg er elev i 2 år, og det skal jeg igennem. Sådan er det. Men i fremtiden ved jeg ikke engang om jeg vil sidde på et kontor og stirre ind i en skærm i 8 lange timer. For jeg har svært ved konsekvent at skulle sidde 8-16 hver dag foran en skærm, fordi sådan er det bare. Hvad nu hvis det ikke bare er sådan? Det har jeg ikke lyst til. Jo, hvis arbejdet virkelig interesserer mig. Men det er nok de færreste kontorjobs, hvor det er sådan. Jeg er altså ikke særlig gammel når jeg er færdigudlært, så tanken om at sidde på et kontor fra nu og indtil jeg går på pension, det løber mig koldt ned af ryggen.

Jeg vil istedet gerne være sammen med mennesker, altså arbejde med mennesker. Jeg vil have et arbejde som gør mig glad. Er det for meget at forlange? Altså jeg tror det er svært at opfylde, for der vil altid være gode og dårlige ting ved ens arbejde. Det ved jeg godt. Jeg er ikke helt naiv. Men lige nu drømmer jeg også bare, og håber dog at det bliver en realitet på et tidspunkt.

Jeg ønsker at være fri og uafhængighed af en chef og samfundets normer. Jeg drømmer om at være selvstændig, men jeg siger ikke med hvad endnu. Måske det kommer, men jeg er ikke klar endnu. Jeg ved, at det er hårdt arbejde, for min far har altid været selvstændig. Jeg kender til det. Der er ikke nogen sikkerhed økonomisk, men det er heller ikke penge det handler om. Ikke For mig. Det handler om at gøre det for sig selv. At gøre det  man tror på. Det jeg håber vil gøre mig glad. Indtil videre er de blot drømme, men jeg håber, at jeg tør tage springet og gøre noget ved det. På et tidspunkt ihvertfald. Jeg håber for min egen skyld, at jeg tør tage springet. At jeg ikke længere udsætter min lykke, men at jeg gør det for mig selv. Jeg håber, at jeg tør være ligeglad med hvad andre tænker, gøre hvad jeg vil, og ikke hvad andre forventer. Jeg vil ihvertfald ikke udsætte min lykke for altid. Uanset hvad det så end er. Måske jeg indvier Jer i min drøm på et tidspunkt..

Føler i også nogen gange at I udsætter jeres lykke? 

Kys Simone

2 kommentarer

  • Kahlina

    Du har så ret Simone!
    Når man står op om morgenen, skal man jo tænke: i dag bliver en god dag 🙂
    Det du beskæftiger dig med skal være relevant for dig – ikke for andre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Tak for din besked 🙂
      Ja jeg er ihvertfald begyndt at tænke mere i de baner på det sidste. Det tror jeg på er sundt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPCHAT LATELY