JEG DRØMMER OM

Hård periode

begrav

Hej savnede læsere..

Som I nok har bemærket, så har der været ufattelig stille herinde det sidste stykke tid, hvilket jeg er utrolig ked af. For jeg har faktisk savnet bloggen virkelig meget. Mere end jeg egentlig troede at jeg ville. Det er ikke fordi jeg stopper med at blogge, det må I ikke tro, for jeg elsker det! Men jeg har været nødt til at tage en pause..

For det første har jeg været på forretningsrejse med Novo Nordisk i Stockholm i et par dage, som har krævet mit fulde fokus. Vi var mange medarbejdere afsted fra Novo Nordisk, da der blev afholdt en stor kongres, som vi har arbejdet på i over 2 år. Derfor var det nogle lange og hårde dage, men jeg skal nok lave et mere uddybende indlæg om dette snarest.

Men dén egentlige grund til mit fravær herinde er desværre langt mere sørgelig. For jeg har gennemgået den nok hårdeste tid i mit liv nogensinde. Jeg har lige mistet en af de vigtigste og mest betydningsfulde personer i mit liv til kræft. Min kusine var kun et par år ældre end mig, men har kæmpet med sygdommen i mange år, en forfærdelig lorte sygdom!! Derfor har den sidste periode været ubeskrivelig hård for mig og min familie, og det vil den være lang tid endnu. Grundet dette prioriterer jeg AL min tid sammen med min familie, fordi det er vigtigst lige nu!

Det er blot for at fortælle jer, hvad der foregår i mit liv lige nu, da det har ændret mit liv for altid. Men vi er en stærk lille familie og vi holder sammen! Det er sådan set, hvad I behøver at vide lige nu. Jeg lover, at jeg snart vender tilbage fra min pause, og så håber jeg blot at I stadig vil følge med. For jeg har en del spændende indlæg, som blot venter på at blive udgivet.

Stay tuned beauties 🙂

Kys Simone

4 kommentarer

  • Det gør mig ondt at høre. Kondolerer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør mig virkelig ked af at høre. Har selv mistet to bedsteforældre og en god ven til kræften, så kan helt klart sætte mig i dit sted. Kondolerer mange gange.
    Knus til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Tak for din søde besked Julie. Det er en forfærdelig sygdom..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG DRØMMER OM