Velkommen

Velkommen

Velkommen til min blog.. 

Jeg har efter mange overvejelser endelig besluttet at oprette en blog. Det har taget sin tid, da jeg gerne ville være sikker inden jeg kastede mig ud i det. Derudover ville jeg sikre mig, at jeg havde tiden og overskuddet, da det nok kræver mere end man lige tror.

Jeg har ikke gjort mig mange tanker, om hvad jeg gerne vil opnå med min blog. Det finder jeg nok ud af. Dog finder jeg selv stor inspiration hos andre bloggere og har faktisk gjort det i mange år. Det var egentlig derfor jeg gerne selv ville prøve det af, for både at kunne give og dele inspiration med andre. Derudover har jeg altid godt kunne lide at udtrykke mig ved at skrive, og det seneste stykke tid er jeg også blevet glad for at redigere billeder. Derfor måtte det simpelthen være oplagt for mig at prøve blog verdenen af.

Nu har jeg taget skridtet, så derfor håber jeg at I vil tage godt imod mig. Jeg hedder Simone og er 21 år gammel, men fylder 22 til August. Jeg er opvokset i Solrød Strand sammen med mine forældre og min lille bror. Jeg flyttede for snart et år siden til Frederiksberg med min kæreste, og jeg elsker det!

Min blog kommer til at handle om mit hverdags liv med alt, hvad det nu indebærer. Dog har jeg forskellige interesser områder, som jeg i større grad vil komme til at fokusere på. Herunder er det vigtigste mode og tøj, som altid har haft en stor betydning for mig, derfor vil jeg gerne dele min interesse med jer. Derudover har madlavning interesseret mig de sidste mange år, derfor vil jeg dele ud af tips og eventuelle opskrifter. Hertil hører alverdens billeder af mad, som jeg flittigt tager, ligesom halvdelen af danmarks befolkning. En af mine andre interesseområder, som hører sammen med mad eller ihvertfald sund mad er min træning. Jeg har de sidste par år også fået større interesse for træning, derfor vil jeg også gerne dele ud af min viden omkring dette, da det har stor betydning for mig.

Udover disse 3 store interesseområder, så vil jeg selvfølgelig og dele ud af min hverdag, og hvad der ellers hører til. Så jeg håber, at I vil tage godt imod mig, for jeg  har glædet mig meget til at byde jer velkommen til min blog, og mit liv.

Vi skrives ved

XOXO

IMG_1157

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen