Hjemmelavet sukkerfrie påskeæg
Hej søde læsere.
Igår lavede jeg disse sukkerfri påskeæg, efter jeg havde set dem her, så måtte jeg simpelthen prøve. Opskriften er nemlig super nem og så er de bare virkelig lækre og sundere end almindelig påskeæg. Jeg tænkte, at jeg ville give opskriften videre til Jer, så I også har mulighed for at prøve den af. Gør det og I vil ikke blive skuffede 🙂 Næste gang vil jeg istedet prøve at bruge Proteinella fra Bodylab istedet for moussen, og se hvordan resultatet bliver.
Ingredienser:
ISIS marcipan
ISIS chokolade mousse (halv pose)
80% mørk chokolade
Frysetørret jordbær
To do:
1. Forbered chokolademoussen (lav kun halvdelen af posen) – tilsæt derfor 1,25 dl mælk og sæt på køl i en time. 2. Tag en lille klat marcipan og udhul et hul til moussen. 3. Form moussen som små æg. 4. Smelt chokoladen 5. Vend æggene i chokoladen og tilføj valgfri pynt. 6. Sæt æggene på køl og nyd den, når chokoladen er stivnet.
Ingen kommentarer endnu