Blomkålspizza

TRÆNING PÅ FERIE?

image

Hej alle.

Træning er generelt en stor del af min hverdag, da jeg træner en del, og det samme gør min kæreste, så på dét punkt har vi heldigvis samme interesse. Det er dejligt, at kunne dele den samme interesse, da det også betyder at vi bruger en del tid på det sammen. Derduover har min kæreste også en stor viden indenfor dette, som jeg kan drage nytte af mht min træning. Vi er faktisk også gode til at holde hinanden i ørerne omkring vores træning. Det kan jo ske, at jeg en dag ikke orker træning, men så er min kæreste god til at opmuntre mig til det. For han kender mig, og ved at når jeg først kommer afsted, så er det jo en fed følelse bagefter!

Men uanset hvor meget jeg nyder træning, så har kroppen og sindet altså også brug for et afbræk fra dagligdagen. Derfor er en ferie nemlig en god mulighed, for at give krop og sind en tiltrængt pause. Det har jeg dog de sidste 2 år ikke været god til at overholde, da jeg har haft svært ved at give helt slip på det, som vel også bunder i den dårlige samvittighed. Men også fordi jeg nyder at træning, og fordi det er en stor del af mit liv. Dog skal der også være en sund balance i ens liv, så derfor vil jeg i år prøve, at nyde min ferie uden at tvinge mig selv til træning. Jeg tror nemlig det er sundt, at tage en pause. For uanset hvor meget jeg holder af og træne, så bliver jeg nødt til at lære og give slip på min dårlige samvittghed, og dermed give mig selv lov til blot at nyde en uges ferie og afslapning. Dermed ikke sagt at jeg slet ikke skal være aktiv, men jeg vil ikke give mig selv dårlig samvittighed, hvis jeg ikke laver noget. Dog oplever jeg stort velvære ved at træne, så det er en naturlig del af mig.

image

På trods af dette, så vil jeg altså ikke afvise, at jeg ender med at røre mig, for jeg pakker ihvertfald løbeskoene, som jeg plejer. Men så skal det være styret af lyst! (eller hvis min kæreste tvinger mig) Så hvis du ligesom mig heller ikke kan give helt slip, så læs med nedenfor, hvor jeg kommer med nogle gode råd til træning på ferien, hvis du altså ikke har et træningscenter i nærheden.

image

Muligheder for træning på ferien: 

  1. Løb
    Det er en oplagt motionsform, da løb ikke kræver meget. Man skal blotte pakke løbeskoene og tøj, så det er klar, hvis lysten melder sig. Jeg foretrækker at løbe om morgenen, da temperaturen er lavere og solen ikke er ligeså bagende, som midt på dagen. Derudover så er det bare en god start på dagen at få svedt igennem, og så er det en god anledning til at hoppe i poolen efterfølgende. Dog skal man altså huske at drikke rigeligt med væske, for man kan blive ret tør i munden, og få det dårligt i varmen.
  2. Mave øvelser
    Man kan også lave nogle forskellige øvelser, som ikke kræver noget udstyr både ved poolen eller på ens hotel værelse eller lejlighed. De fleste kender vel forskellige maveøvelser,  ellers kan i finde inpsiration her: 8 Minutes Abs, eller her: Six pack in 20 min. De er begge ret nemme, da det blot kræver at man har sin telefon eller computer med sig, og så skal man blot følge instruktøren på videoen.

IMG_1801

Jeg håber, at I har kunne bruge mine tips til noget.

Træner du på din ferie?

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspizza