Hvorfor styrketræning?

RABAT PÅ BEAUTY!

matas1

 

matas2

Hej alle.

Her er blot et lille tip til jer piger, som ligesom jeg selv vel også altid kan bruge diverse skønhedsprodukter. For idag og imorgen har Matas nemlig 20% på alt, hvis blot man køber for over 400 kr, og det kan jo hurtigt løbe derop af. Ihvertfald smuttede jeg forbi Matas efter arbejde idag, og ovenfor ser I, hvad jeg fik med hjem.

Jeg viste allerede på forhånd, at jeg manglede solcreme, nu da de endelig lover sommer i denne uge, men især fordi jeg rejser til Frankrig på næste tirsdag! Jeg har vitterligt talt dage ned til denne ferie i snart 3 uger, og kan slet ikke vente med at komme ned til sydens sol 🙂 Men derudover havde jeg også brug for en ny mascara, og denne TELESCOPIC fra L’oréal er fantastisk! Den har været et fast inventar i min makeup pung de sidste mange år, og var heldigvis også sat ned til 99,95kr!

Ydermere købte jeg også en mørk øjenbrynspencil, da jeg selv er født med lysebrune øjenbryn, derfor tegner jeg dem faktisk hverdag, da det klæder mig bedre. Derudover købte jeg også en pakke, så jeg selv kan farve mine bryn og vipper. Det er jo en billigere løsning end, hvis man skal have det gjort af professionelle, selvom resultatet selvfølgelig ikke sammenlignes. Men jeg har prøvet det før, og tænkte det var en god idé at gøre inden jeg rejser, så min bryn og vipper er lidt mørkere end normalt.

matas 3

Jeg håber, at I har kunne bruge mine tips 🙂 og at solen snart titter frem, så man kan få brugt solcremen!

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor styrketræning?