LONG HAIR - DON'T CARE

50% på beauty!

nyezz

//1 Pudder FØR 365kr. NU 182,5 kr. HER //2 Neglelak  FØR 119kr. NU 59,50 kr. HER //3 Neglelak FØR 119kr. NU 59,50 kr. HER //4 Shampoo FØR 169 kr. NU 84,50 kr. HER //5 Neglelak FØR 119kr. NU 59,50 kr. HER

 

Hej skønne læsere.
Idag har Ezzence fødselsdag, hvilket betyder at man kan spare optil 50% på en masse skønheds- og beauty produkter. Hvilket faktisk er ret farligt, når vi lige har fået løn 😉 Tilbuddet gælder kun idag, så skynd jer forbi! Jeg manglede selv nogle ting, så jeg kunne simpelthen ikke holde mig tilbage, når der var 50% på, så jeg har klikket ovenstående hjem.

Pudderne har jeg manglet lidt tid, men jeg kan simpelthen ikke undvære den! Jeg prøvede den første gang for nogle år siden, og jeg har ikke brugt andet siden. Det er en mineral pudder, så den ligger let på huden, men dækker alligevel rigtig godt. Så hvis I mangler en god pudder, så prøv denne.

Derudover har jeg klikket nogle neglelakker hjem, da de fleste er ved at udtørre, og så elsker jeg disse røde nuancer. Jeg mangler også en base coat, og har faktisk aldrig haft én. Men jeg har dog hørt, at det skulle gøre underværker for ens negle, så det må jeg prøve! Jeg har virkelig fået nogle slidte negle, fordi jeg altid har neglelak på, så forhåbentlig kan denne hjælpe 🙂

Jeg har hørt rigtig godt om Milk Shakes produkter, og senest hos Salon Lækker. Derfor prøver jeg nu denne shampoo, da den er på tilbud. Jeg har de sidste måneder brygt Kerastase til mit hår, og det er VIRKELIG godt! Men det er desværre også lidt dyrt, så derfor giver jeg Milk Shake et forsøg.

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG HAIR - DON'T CARE