Sunde og lækre broccoli boller

BØRST DIT HÅR SUNDT

mason

Affiliate links: børste her eller her

Hej søde læsere.

Jeg købte for et par måneder siden denne meget omtalte børste fra Mason Pearson. Jeg længe overvejet at købe den, men har været i tvivl, da den er dyr. Jeg synes dog alligevel, at det er investering når børsten koster over 1000kr. Jeg har nu brugt den hver dag i et par måneder og flere gange om dagen endda, og jeg er overbevist. Jeg skulle dog lige vænne mig til hårene i starten, da det føles anderledes end alm. plastik. Jeg synes, at jeg kan mærke og se en kæmpe forskel, når jeg bruger denne i mit hår.

Børstens egenskaber består i at massere hovedbunden, dette virker som en peeling på huden. Blod strømmer til hårsækken og nærer hårroden, dette fremmer vækst, dernæst åbnes hårsækken og frigiver sebum (hårets naturlige olie). Vildsvinehårene suger olien og ved gennembørstning bliver olien fordelt ud i længden af håret, dette forhindrer ”fedtet” hovedbund og giver håret naturlig glans. Altså kort fortalt, øget hårvækst, mere fylde og glans, samt en sundere hovedbund.

Hvis ikke I selv har denne børste, så vil jeg helt klart anbefale Jer at investere i den. Jeres hår vil takke Jer for det 🙂 Nu vil jeg ud og nyde det gode vejr med min kæreste og hund. Senere skal vi hjem til mine svigerforældre og grille. Jeg håber også, at I skal ud og nyde det gode vejr ??

Indlægget er ikke sponsoreret. 

Kys Simone

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde og lækre broccoli boller