How to stay tanned

Vil du følge med i mit liv?

snap

Hej bloggen.

Jeg er ked af at bloggen er blevet forsømt på det sidste, men jeg har simpelthen haft alt for meget at se til og alt for lidt timer i døgnet. Det bliver der heldigvis lavet om på denne uge, ihvertfald er den ikke ligeså hektisk som den foregående. Især denne weekend har været fyldt op, og vi har egentlig slet ikke fået slappet af. Vi har været afsted fra tidlig morgen til sen aften, så jeg føler allerede at jeg trænger til weekend igen. Kender I ikke det ?

Selvom jeg desværre ikke altid har tid til at opdatere herinde, så er jeg altid aktiv både på snapchat (simoneslo) og instagram (simoneoverbye), hvor I er velkomne til at følge mig. Især snapchat kommer I ihvertfald endnu tættere på mig, og her opdaterer jeg med alt fra min dagligdag.

Ovenfor er faktisk et udpluk af billeder fra min snapchat denne weekend. Vi har både spist sushi på Karma sushi, som der også snart kommer et indlæg omkring. Derudover var min til min mormors 70års, hvor der var stor brunchbuffet. Vi har også været til hvalpetræf med Valdes søskende og mor. Selvom vi har haft travlt, så har vi altid tid til en træning eller to.

Jeg håber også, at I har haft en dejlig weekend!

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to stay tanned