BACK TO BLACK - NELLY

How to stay tanned

image

Hej sweeties.

Jeg nyder at have en flot kulør og helst hele året rundt, men hvem gør ikke det ? Jeg synes, at det gør noget ekstra ved ens udseende, og man ser ofte mere frisk og oplagt ud med en flot kulør. Derfor vil jeg dele ud af nogen af mine tips til at bibeholde en flot tan året rundt.

Til hverdag: Jeg har i mange år brugt en selvbruner til ansigtet fra L’oreal, som kun koster 119 kr., I kan finde den her. Jeg har i mange år vendt tilbage til denne, fordi den er nem, billig og giver en fin glød til ansigtet. Jeg er fornyligt begyndt at bruge denne fra Nordic Tan, som kun koster 89kr. Jeg kan godt lide at den er lugtfri og har gennemsigtig væske. Der kommer dog rigeligt med farve, selvom væsken er gennemsigtig, så det skal man lige huske på. Begge selvbrunere virker efter et par timer. Jeg synes ofte, at selvbrunere tører huden ud, derfor bruger jeg en god creme eller olie efter. Jeg bruger denne olie hverdag, som jeg elsker.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Til fest: Nu er det jo ikke fordi jeg går meget i byen, men hvis jeg skal noget kan jeg altså godt lide at have en flot kulør. Der er ikke noget værre en end kedelig bleg hud, hvis man får taget billeder. Hvis jeg skal have kjole på, og dermed bare ben, så skal de lige have en omgang inden. Her plejer jeg at bruge Sunspa, som de fleste nok kender.

Større arrangementer: hvis jeg skal til et større og mere festligt arrangement, som fx Nyårsaften, så får jeg lavet spraytan hos Salon Lækker. Jeg får det altid 1-2 dage før begivenheden, så den overskydende farve kan nå at falde af, da farven kan være ret mørk første dag. Det kan virkelig svare sig at få det lavet hos professionelle, så man undgår pletter og får farven overalt.

image

Så det er hvad jeg gør for at have en flot kulør året rundt. Det er efterhånden blevet en del af rutinen, så jeg tænker ikke så meget over det mere. I nogle perioder husker jeg det selvfølgelig bedre end andre. Da jeg var yngre gik jeg ofre i solarie, men efter jeg fandt ud af, hvor skadeligt det er, så har jeg ikke gjort det siden. Derfor er selvbruner/spraytan altså meget bedre for huden, og det kan jo også altid vaskes af!

Kys Simone

2 kommentarer

  • Maria

    Hej Simone,
    Jeg tænkte på, om du egentlig er begyndt at tjene penge på bloggen, efter din hjemmeside kun hedder simoneoverbye.dk? Og ikke bloggers delight?

    Fortsæt dit gode arbejde, hilsen den faste læser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Hej faste læser 🙂
      Mange tak for din søde kommentar!
      Nej jeg tjener ikke penge på bloggen “endnu”, hvis man kan sige det sådan. Jeg har selv købt mit domæne altså navnet på min blog, derfor hedder jeg ikke “bloggers delight”. Måske jeg kommer til det en dag, men lige nu er bloggen blot min kære hobby ved siden af mit fuldtidsarbejde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO BLACK - NELLY