I JUST BOUGHT / DISCOUNT ON BEAUTY

Mine weekend planer

boll

Hej bloggen.

I denne uge har jeg været i skole, og sikke en lang uge det har været, da jeg har haft hovedpine de fleste dage desværre. Derfor glæder jeg mig endnu mere til weekend, som jeg allerede fik igår kl 12. Jeg tog med det samme hjem og gik med vores lille vuf inden min kæreste og jeg tog til et møde med vores bank. Vi kigger efter rækkehus i øjeblikket, så derfor skal vi lige have styr på en del formaliteter inden. Aftenen gik med at lave noget hurtigt mad, og derefter afslapning til X-factor.

Imorges bagte jeg nogle lækre chokoladeboller, som også snart kommer på bloggen, for de var ret lækre! Nu er vi snart på vej op for at træne, som vi plejer. Hver lørdag spiller min kæreste altid kamp, men denne gang er han heldigvis (desværre) skadet, og derfor har vi weekenden sammen. Win for mig!  

I aften skulle jeg faktisk have hygget med mine veninder, men det blev jeg desværre nødt til at aflyse. Jeg skal nemlig igang med noget behandling til min mave, fordi jeg har nogle problemer, som jeg har haft i nogle år. (Jeg tænker at prøve at lave et indlæg om dette snart) Denne behandling kræver at jeg er hjemme, da jeg nok ikke får det særlig godt. Min kæreste og jeg har dog aftalt at prøve og tage i biografen og se flaskepost fra P, hvis jeg har det nogenlunde, men nu må vi se.

Søndag plejer vi at bruge på at gøre rent, træne og vaske tøj. Heldigvis gjorde jeg rent igår men jeg håber på at kunne træne. Det kommer dog meget an på min tilstand i forhold til min behandling. Ellers regner jeg med at vi skal bruge søndagen på at slappe helt af og gå nogle ture med hunden. Sidste weekend var ret hektisk, derfor trænger vi også til bare at slappe af denne weekend.

Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg omkring min weekend??

Ps. Der er blevet efterspurgt flere personlige indlæg omkring mit liv, hvad jeg laver og mere omkring min kæreste. Da det er min blog, så vil det stadig hovedsageligt omhandle mig, men jeg tager selvfølgelig jeres kommentarer til mig, og er rigtig glad for også at høre jeres mening. Derfor vil jeg prøve at indvie Jer endnu mere i mit liv end hvad jeg har gjort. Jeg synes dog, at jeg har lavet mange personlige indlæg hvis i kigger lidt tilbage, men skriv endelig hvis I ønsker noget specifikt 🙂 

Kys Simone

6 kommentarer

  • Karina

    Hvor kigger i på rækkehus henne? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Vi kigger på rækkehus omkring Greve/Solrød 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Hvorfor vil i gerne væk fra byen? Og hvornår får i jeres bil? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Fordi begge vores familier bor omkring Greve/Solrød, og vi vil gerne have en have til vores hund. Vi regner med at få den i slutningen af Marts, så det glæder vi os meget til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Vil du ikke lave et indlæg om dig og din kærestes fremtidsplaner? ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Jo tak for forslag 🙂 Det skal jeg nok snart gå igang med

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT / DISCOUNT ON BEAUTY