WISH OR DREAM LIST

Nem og lækker aftensmad

laksIMG_5240fær

Hej søde læsere,

Lige i øjeblikket skal aftensmaden altså bare være nemt, for ingen af os orker det helt store efter arbejde. Derfor fik jeg den idé igår at lave laksewrap, for det er nemt og smager lækkert. Derudover er det jo egentlig også forholdsvis sundt. Faktisk blev slut resultatet bedre end forventet, især når man tænker på at det tog under en halv time. Netop derfor ville jeg lige dele det med jer, hvis I også er idé forladt omkring aftensmaden. Det er nemt, hurtigt og lækkert!

Derudover er opskriften jo heldigvis rimelig simpel, så der kan alle være med. Man skal bare bruge grov tortilla, smøreost med urter, salat, avocado og laks. Herefter skal den bare rulles sammen og skæres over. Men man kan jo putte hvad som helst i, hvis man har lyst til det. Kun fantasien sætter grænser 🙂 Velbekomme

Kan i forresten lide bloggens nye udseende og design?? Jeg er stadig igang med små ændringer, som gerne skulle gøre bloggen lidt mere lækker. Jeg er selv ret glad for det.

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH OR DREAM LIST