JEG BRYDER STILHEDEN

WISH OR DREAM LIST

wishlisst

Indeholder affiliate links: 1 her / 2 her / 3 her  / 4 her  / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her

Hej søde læsere.

Jeg ville lige vise Jer, hvad jeg går og ønsker eller drømmer om. Jeg er ret forelsket i alle ovenstående ting, og ville elske at eje hver én ting. Jeg har allerede 1 lysestage, men synes ikke at det fungerer med 1, så kunne godt bruge en mere eller faktisk 2 mere 🙂 nu er jeg også krævende.. Derudover har jeg længe sukket efter det smukke tæppe fra Ellos, som efterhånden er blevet et “instatæppe”. Jeg tror bare at vi skal vente med at anskaffe os det til vi får et større sted. Derudover trænger vi til nyt sengetøj synes jeg, for der findes intet bedre end nyt sengetøj.

Jeg har længe sukket efter de fine ringe fra Carré, som jeg ville ønske sad på min finge og især i disse smukker farver. Jeg er også vild med alle jakker fra Meotine og faktisk ejer jeg allerede 2 pelse derfra, men jeg har endnu ingen læderjakke derfra. Jeg er lidt vild med både den grønne og den røde. Børsten fra Mason Pearson har jeg længe gerne ville eje, men har ikke fået taget mig sammen til at kaste så mange penge efter en børste. Sidst men ikke mindst er jeg faldet for Saint Laurent taskerne, ligesom alle andre. Jeg kunne nemlig godt bruge én fin taske i denne størrelse. Jeg drømmer bare videre <3

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BRYDER STILHEDEN