50% på beauty!

NOVO NORDISK FORRETNINGSREJSE

IMG_3315IMG_3314PicMonkey CollageIMG_3313IMG_3323IMG_3348

IMG_3343IMG_3356

Hej søde læsere..

Her får i lidt forskellige billeder fra min tur til Stockholm med Novo Nordisk. Jeg kan desværre ikke vise jer ret mange billeder fra vores tur, da de fleste ting faktisk er fortrolige og derfor ikke må vises frem offentligt. Istedet er i heldige at få nogle billeder af mig og mad.

Lige siden jeg startede hos Novo Nordisk i Februar måned har jeg vist, at jeg skulle med til Stockholm. Det var derfor en stor oplevelse for mig at være med til, især fordi jeg ved hvor meget arbejde der ligger bag det. Det var nogen lange og hårde dage med møder, konference og socialt samvær. Dog er jeg taknemmelig for, at jeg fik lov til at være med til at opleve dette.

Jeg startede som elev i Nivo Nordisk i Februar måned, som egentlig var ret tilfældigt. Jeg havde sendt en ansøgning afsted, da jeg ikke helt vidste hvad jeg ville. Men jeg var startet på CPH business, som jeg faktisk var rigtig glad for, da jeg pludselig blev ringet op af Novo Nordisk, og de ville have mig til samtale. Jeg blev tilbudt jobbet, men jeg var stadig i tvivl. Jeg blev dog nødt til at tage chancen og prøve det, for over 600 havde søgt stillingen, og vi var kun 10, der blev ansat. Så det var jo et kæmpe skulderklap til mig, selvom jeg slet ikke var forberedt på det.

Den dag idag er jeg rigtig glad for, at jeg valgt at tage imod elevpladsen. For Novo Nordisk er en rigtig god virksomhed at være elev i, fordi man får tildelt meget ansvar. Derudover er det en stor virksomhed i vækst, så der er hele tiden mulighed for udvikling og forhåbentlig fastansættelse til sidst. Det kan dog til tider være hårdt med et fuldstidsarbejde 8-16, så nogle gange savner jeg da at være studerende. MEN når jeg tænker på, at jeg er færdig om under 1,5 år, og derefter er på arbejdsmarked med en forholdsvis god løn, så klager jeg altså ikke!

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% på beauty!