Ledreborg koncert

Anmeldelse af…

GOODIEBOX AUGUST 15 
g2g3g4g5

Hej læsere..

Som jeg fortalte jer om sidste måned, så har jeg tilmeldt mig konceptet Goodiebox. Det går som sagt ud på, at man betaler 159 kr. inklusiv alt, og for disse penge modtager man én beauty pakke om måneden. For hver måned er der et tema for pakken, og denne gang var det handbag essentials, som i også kan se ovenfor. Det lever indholdet af pakken i dén grad op til. For jeg har ihvertfald selv størstedelen af dette liggende blandt rodet i min taske. Jeg elsker mine tasker, men jeg behandler dem faktisk ikke særlig godt, fordi jeg altid propper dem, og det ender i ét stort rod. Men man skal jo ikke pludselig mangle noget 🙂

For mig er tyggegummi eller pastiller en nødvendighed at have på sig stort set altid, da det sørger for en frisk ånde. Derudover har jeg konsekvent altid også en deo eller parfume med mig, så man altid kan friskes op efter en lang dag, især her i sommerperioderne. Heldigvis har jeg modtaget en prøve på min yndlings deo, så jeg nemmere kan have den med mig! Jeg har ikke brugt andet end denne så længe jeg kan huske, da den dufter dejligt og holder længe.. Derudover var jeg ret begejstret for at modtage håndcremen og BB cremen, da jeg faktisk var løbet tør for begge dele! winwin 🙂 også er det jo spændende at prøve nogen nye mærker!

g6g7

  • Emite Eyebrow Definer
    Markerede øjenbryn er en on-going trend, som har præget beauty scenen længe. Med denne kan du også selv prøve kræfter med optegning af bryn. Den har en god størrelse til at tage med sig, hvis behovet opstår. Dog er jeg ikke vild med at den drysser når man påfører den på brynene, derfor vil jeg ikke bruge denne fremover. Måske den kan fungere som øjenskygge?
  • Emite Angular Brow Brush
    Denne børste var næsten oplagt, da det krævede en tilhørende børste til at påføre øjenbrynsfarven. Den har den perfekte form til at påføre, og så har den faktisk en rigtig fin størrelse, da man kan medbringe den i sin taske. Så jeg vil helt klart bruge denne børste, blot men nogen af mine egne øjenbrynsfarver.
  • MEMEME Lip Glide
    Et absolut musthave i min taske eller faktisk overalt hvor jeg befinder mig er løbepomade, da jeg hurtigt får tørre læber. Denne fungerer som en slags læbestik i en lys peach farve. Dog er jeg ikke rigtig fan af den, da den er lidt hård at påføre og ikke en farve jeg ville bruge.
  • Naobay Orange Juice Hand Cream
    En af mine aller største beauty laster er håndcreme! Jeg kan simpelthen ikke leve uden, især ikke efter jeg er begyndt at styrketræne, da jeg allerede har fået hård hud. ØV! Derfor er det endnu vigtigere for mig med en god håndcreme, og denne er tilpas tyk, så den trænger ordentligt ind i huden. Der er ingredienser såsom shea butter, appelsin ekstrakt og aloe vera, som dufter dejlig af sommer og efterlader hænderne bløde!
  • Garnier BB Cream
    BB creme har længe været det nye sort inden for hudpleje, fordi den fungerer som dagcreme, primer og foundation i én. Den lille størrelse er som skabt til håndtasken, så man altid lige kan touche op. BB creme er en multitasker, der med SPF15, antioxidanter og mineralpigmenter er en gennemført kombination, der beskytter, tilfører fugt, ensarter hudtone og skaber en lækker finish. Jeg er stor fan af BB creme, og bruger det hver dag! Dog synes jeg, at denne er en smule tyk i konsistenen, men resultatet er alligevel godt!
  • Nivea Invisible For Black & White Deodorant Roll-On
    Dette er min favorit, da jeg har sværget til denne deodorant sålænge jeg kan huske. Den holder i op til 48 timer, hvilket er en overdrivelse ifølge mig, men ikke desto mindre, så holder den længe! Derudover har den en fin duft, og efterlader ikke hvide mærker på tøjet. vigtigt! Heldigvis er den også i en lille størrelse, så man kan have den med sig, når behovet opstår.

g9g10

Således en anmeldelse af August måneds Goodiebox og produkterne heri. Jeg synes det var en lækker og sjov pakke. Jeg kan godt lide, at de gennemfører temaerne i pakkerne på den måde. Jeg er mest glad for deodoranten, BB cremen og håndcremen, som jeg vil benytte benytte flittigt. Der er sammelagt for omkring 630 kr., selvom jeg kun har betalt 159kr., for hele pakken. Så værdien af de modtagne produkter vil altid være mere end den pris, som du betaler for din GOODIEBOX. Hvis du er ligeså vild med skønhedsprodukter som mig, så vil jeg klart anbefale at komme igang med at tilmelde sig.

g1

(dette er ikke et sponsoreret indlæg, men blot et indtryk for min egen mening) 

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ledreborg koncert