FIRST WORLD PROBLEMS?!

SUND MORGENDRIK!

Du har sikkert hørt om det før, men ikke desto mindre, så er citron vand godt for dig og dit helbred. Det er grundet at citroner er tætpakkede med antioxidanter og næringsstoffer såsom C-vitamin, pektin, flavoide, B-vitaminer, kalium og calcium. Det er især godt, hvis du drikker det om morgenen istedet for din sædvanelige morgenkaffe. Når du vågner om morgenen, kan et glas koldt vand virke stressende for en krop efter en nat i hvile, så ved at tilføje citronsaft i et glas kogt vand kan din krop bruge alt energien på at arbejde med de sunde næringsstoffer fra cintronen.

image

 

Gevinster ved cintronvand: 

  • Et glas citronvand om morgenen hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer.
  • Du får pænere hud af citroner, da C-vitamin er med til at udskille affaldsstoffer, hvilket resulterer i en pænere og mere ensartet hud. Det holder huden fri for urenheder og mindsker fine linjer og rynker.
  • Et glas citronvand om morgenen er god for din mundhygiejne, og giver dig frisk ånde.
  • Citroner er rig på vitamin C, der er essentielt for et sundt og stærkt immunforsvar.
  • Din fordøjelse bliver forbedret ved at drikke saften fra en citron, særligt efter fed mad.
  • Citronsaftens indhold af C-vitamin booster din forbrænding og kan være en vigtig medspiller i et vægttab.
  • Syren i citronen kan hjælpe til et mere stabilt blodsukker.
  • Det kan være med til at afhjælpe tømmermænd, så drop Mc’Donalds, chips og cola og prøv citronvand istedet. Det er billigere, sundere og dulmer eventuelle mavesmerter efter en aften på overarbejde. Syren i citronen kan være med til at afgifte systemet efter al den alkohol.

lemon-water

Jeg har selv gjort det til en vane at tilføje citronsaft i min vand om morgenen, og ellers ligeså ofte, som jeg husker det. Jeg føler, at jeg opnår en velvære ved det, og at min hud er blevet pænere efterfølgende. Derudover kan jeg faktisk godt lide selve smage af citron, så det er ret naturligt for mig at drikke. Det gør det også lidt mere spændende at drikke vand, nu når jeg ikke drikker sodavand, så er det ligesom min erstatning.

Der er dog også en ulempe forbundet med citronvand, da der også er en del syre i citroner, som kan være skidt for emaljen på vores tænder. Det kan dog afhjælpes med munskyl, og ellers skal du faktisk drikke meget citronvand før det vil påvirke tænderne. Derudover vil du spare dine tænder, hvis du udskifter sodavand med citronvand, da der jo ikke er sukker og brus i. Hvis du stadig er bekymret, så kan du altid bruge et sugerør, da det ikke skader tænderne, men er mere skånsomt.

  • At drikke citronvand er en af de små ting, vi kan gøre på en regelmæssig basis, der kan have langsigtede fordele.

voss

 

Kys Simone

3 kommentarer

  • Anonym

    Hvor meget citron kommer du i vandet? og bruger du friske citroner eller koncentrat?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • OVERBYS

      Det er lidt individuelt afhængig af hvor surt man kan lide det. Men jeg bruger normalt saften fra 1/4 citron.. Jeg har også brugt koncentrat hvis ikke jeg har haft citroner. Jeg foretrækker helst rigtig citron

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thankfulness to my father who told me on the topic of this webpage,
    this weblog is genuinely awesome.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST WORLD PROBLEMS?!