PACKING FOR NEW YORK

JEG HAR FÅET STÆRKE OG SUNDE NEGLE IGEN

imageimageimage

Hej søde læsere.

Lige nu sidder jeg oppe i luften på vej til the big city, New York. Dog skal i ikke snydes for dette indlæg, som jeg har lovet Jer. Jeg vil nemlig gerne vise og fortælle om resultatet af disse 2 vidunderprodukter. Jeg har nu brugt Negleforstærker og Negleolien fra Herome i lidt over 2 uger.

Grunden til at jeg gerne ville prøve disse produkter var at mine negle var virkelig slidte. De knækkede så hurtigt at de aldrig nåede at vokse sig lange. Derudover havde de fået en gullig og misfarvet farve. Ikke særlig charmerende. Efter 2 uger kan jeg allerede se og mærke en kæmpe forskel, hvilket er helt utroligt. Jeg vidste ikke at “neglelakker” kunne det 😛 Mine negle er blevet virkelig stærke og er ikke knækket i over 2 uger. Det er vildt for mig, som var vant til at de knækkede dagligt.

I starten blev jeg lidt overrasket over at det faktisk gjorde ondt i fingrene efter at have påført denne negleforstærker. Det havde jeg ikke lige regnet med, så det skal man lige vænne sig til. Men det virker ihvertfald. Det næste jeg vil investere i fra Herome er deres Nail Growth og Nail whitener. Disse kan nemlig gøre neglene hvide og få dem til at vokse. Jeg glæder mig allerede til at prøve dem 🙂

Jeg får nok ikke opdateret særlig meget herinde den næste uge, da jeg i New York. Men jeg vil opdatere på instagram så meget som muligt, så følg med her.

Kys Simone

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PACKING FOR NEW YORK