I KAN SPARE 25% PÅ LÆKRE BOLIG TING

MIT EGET BAGERI

imageimageimageimageimage

Hej bloggen.

I søndags havde min kæreste jo fødselsdag som vi fejrede hjemme hos os. Vi havde besøg af hans forældre og lillebror og mine forældre og lillebror. Der er jo ikke så meget plads hos os, så vi kan ikke have ret mange gæster af gangen, desværre. Men det var nu rigtig hyggeligt 🙂 Jeg stod jo selvfølgelig for bageriet, som jeg altid gør, og jeg ville derfor lige vise Jer resultatet af mine anstrengelser.

Jeg valgte at lave nogle lækre theboller og 2 forskellige kager, så havde folk noget at vælge imellem. Selvom vi kun var 8 personer, så var der ihvertfald rigeligt til os. Derfor har vi nu et par kagerester tilbage, som vi fik spist lidt af igår.

Jeg lavede nogle lækre theboller med en opskrift fra AnnemetteVoss, som I kan finde her. Det er første gang jeg har brugt denne opskrift, men jeg kan virkelig anbefale den. Alle var ihvertfald virkelig begejstrede for dem og de blev spist op 🙂 Jeg kunne allerede mærke da jeg var igang med dejen at den var virkelig god.

Derudover lavede jeg en gulerodskage fra CuteCarbs, som I kan finde her. Jeg har lavet kagen 2 gange før, og det var faktisk min kæreste som ønskede denne kage. Den er virkelig god og slår aldrig fejl, så hvis I elsker gulerodskage vil jeg anbefalde denne.

Denne gang prøvede jeg at lave en ny kage som faktisk også er fra CuteCarbs, som I kan her. Kan I fornemme at jeg er lidt fan af Cutecarbs?? Det er en marenslagkage med marscreme og jeg brugte så jordbær istedet for æbler. Jeg lavede desværre kagen lidt for tidligt, så bundende blev ret bløde og ikke sprøde som jeg gerne ville have haft. Nogle synes også at denne kage var lidt for sød, men det er jo en smagssag. Jeg vil gerne prøve at lave en ny marengskage snart, men måske med en masse frugt og noget creme. En slags sommerkage.

 

Kys Simone

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I KAN SPARE 25% PÅ LÆKRE BOLIG TING