Besøg hos Comwell

Min weekend

imageimageimageimage

Hej søde læsere.

Jeg får tit kommentarer og spørgsmål fra Jer om hvad jeg skal i hver weekend. Det er jeg ikke altid lige god til at få svaret Jer på, da jeg ofte heller ikke selv ved det inden weekendens start. Jeg prøver, at opdatere herinde med mine planer når jeg kan men ellers så husk at følg med på Instagram @simoneoverbye og Snapchat simoneslo.

Denne weekend startede i fredags hos mine forældre. Min kæreste og fætter hjælper iøjeblikket mine forældre med deres nye hus. Derfor kom jeg med Valde senere og vi spiste der sammen med min familie. Lørdag tog min kæreste til Fyn med hans fodboldhold. Jeg brugte min lørdag på træning og tog senere med min familie til min fætters konfirmation. Min kæreste kom heldigvis senere på aftenen. Vores søndag var en typisk søndag. Jeg tog op og trænede og ellers fik vi klaret dagens praktiske ting. Min kæreste hentede Cocks&Cows til aftensmad. Lækker afslutning på weekenden 🙂

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg hos Comwell