VARME VINTER ACCESSORIES

JEG BRYDER STILHEDEN

12547657_1663879327204299_1898323983_n

Hej søde læsere.

Jeg beklager, at bloggen er blevet lidt forsømt på det sidste. Det er faktisk grundet flere forskellige ting, som jeg lige hurtigt vil dele med Jer. For i forrige uge var jeg jo selv syg, som var en ordentligt omgang influenza. Derudover var jeg i skole i sidste uge, som faktisk ikke kræver det store, men jeg kunne slet ikke holde fokus, fordi min lillebror blev indlagt sidste søndag, altså dagen inden jeg skulle i skole.

Han er heldigvis kommet hjem igen, men var alligevel indlagt hele ugen, og jeg pendlede derfor frem og tilbage mellem Lyngby, Frederiksberg og Køge. Derfor har jeg ikke haft det store overksud til meget andet, desværre. Han er heldigvis i bedring nu, men er stadig ikke rask endnu. Det har været en hård uge for os alle sammen, fordi det var noget af et chok, og en dårlig måde at starte 2016 på. Vi havde ellers aftalt at 2016 ville blive et bedre år for vores familie, men forhåbentlig vender det igen snart.

Jeg ville bare lige benytte lejligheden til at sige, at I skal huske at passe på jeres nærmeste, og ikke mindst huske at fortælle at I elsker dem. Det er vigtigt, for alting kan ændres på et kort øjeblik. Jeg er det sidste års tid blevet endnu mere bevidst omkring hvor vigtigt det er, men også hvor vigtig min familie er!! Jeg er så stolt af dem <3

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VARME VINTER ACCESSORIES