Christmas feeling and vacation

MY CHRISTMAS EVE

IMG_4751IMG_4755IMG_4769IMG_4788

(ps. Jeg beklager den dårlige kvalitet, men jeg havde glemt min kamera) 

Hej søde læsere.

Jeg beklager den manglende opdatering herinde, men ærlig talt så har jeg simpelthen ikke haft tiden til at blogge. Vi har haft nogle lange dage med masser af dejlig mad sammen med vores søde familier. Vi har været sent hjemme hver aften, så jeg har bare været træt. Derfor skal I dog ikke snydes for en opdatering fra min juleaften, så det får i altså idag.

Juleaften tog min kæreste og jeg tidlig afsted fra Frederiksberg og ned mod vores familier i henholdsvis Solrød og Greve. Der skiltes vi og tog til hver vores familier indtil han kom senere på aftenen. Min familie og jeg tog om formiddagen på kirkegården for at besøge min kusine. Det var rigtig hårdt, fordi det er så pokkers uretfærdigt og meningsløst. Jeg savner hende.. Hun burde jo være der sammen med os juleaften. Men vi fik det bedste ud af det alligevel. Derfor havde vi altså en rigtig hyggelig aften sammen på trods af alt, og det var jeg slet ikke i tvivl om at vi ville få. For min familie er verdens stærkeste og er så stolte af dem!

Der var gang i den hele aftenen, fordi vi jo som sagt havde 2 hunde som legede konstant. De faldt dog mere til ro, da vi skulle gå om juletræet. Måske de også ventede på at få gaver, for det må man sige at de fik. Vores lille valde fik simpelthen så mange gaver bestående af legetøj, mad og godbidder, så han blev ihvertfald også forkælet. Men jeg vil slet ikke brokke mig, for jeg fik simpelthen SÅ mange fine gaver. Det var virkelig overvældende, og jeg lover at vise dem herinde snarest.

Jeg håber også, at I havde en dejlig aften! <3

Kys Simone

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas feeling and vacation