BLACK OUTFIT

Christmas feeling and vacation

jule

Hej søde læsere.

Ja som overskriften antyder så gik jeg altså på velfortjent juleferie igår. Det har jeg virkelig glædet mig meget til! Jeg synes den seneste tid har været hård, så jeg ser frem til at slappe af. Jeg glæder mig til alle juledagene, fordi den skal bruges med min dejlige familie, min kæreste og hans familie. De næste dage inden jul skal bruge sammen med min søde kæreste. Vi har ingen planer andet end at slappe af, få købt de sidste gaver og småting og ellers bare hygge os sammen. Nok også gå nogle lange ture med vores hund.

Jeg skal holde juleaften hos mine forældre som jeg plejer, og det glæder jeg mig til. Selvom det bliver en meget anderledes jul i år, fordi vi mangler min kusine.. Så det er meget ambivalent. Jeg har Valde med juleaften, som heldigvis leger rigtig godt med min fasters hund. Det er samme race, så derfor hygger de sig virkelig! Jeg plejer at tage i byen juleaften, men det bliver det altså ikke til i år, så en stille og rolig hyggelig aften. (man er vel blevet voksen) haha. 1 og 2 juledag skal bruges sammen med min familie og min svigerfamilie, så det skal nok blive hyggeligt.

Jeg skal arbejde igen d. 28, 29 og 30, men heldigvis kun halve dage, så det er liiiiiiiige til at klare. Jeg lover, at jeg nok skal opdaterer så meget som jeg kan herinde, men ellers må I bære over med mig. Rigtig glædelig jul fra mig <3

Kys Simone

2 kommentarer

  • Mie

    Hej Simone! Vil du ikke lave et indlæg om hvordan dig og Patrik mødtes ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Hej:-) tak for dit forslag, og det har jeg allerede tænkt mig. Så det lover jeg nok skal komme!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK OUTFIT