Hård periode

NEW IN

ibought

IMG_3146

IMG_3148Sko HER // Bukser HER // Lipgloss HER

Hej skønheder!

Jeg ville blot vise jer nogle få ting, som jeg fik købt inden jeg tog til Stockholm. Jeg var på strøget med min kæreste for at bytte de sidste af mine fødselsdagsgaver. Desværre kunne jeg ikke bytte min Louis Vuitton nøglepung, da de ikke havde med dét monogram som jeg ville have. Så nu venter jeg istedet på, at de ringer når de har dem igen. (jeg krydser fingre, for at det går hurtigt)

Jeg skulle selvfølgelig en tur i ZARA, for at se om der var noget jeg ikke kunne leve uden, og det var der så åbenbart. Jeg kom ihvertfald hjem med ovenstående ting. Jeg har allerede bukserne i sort, men da jeg så dem i grå måtte jeg simpelthen have dem også! For disse bukser fra ZARA er virkelig behagelige at have på, og så sidder de fantastisk (siger min kæreste ihvertfald) Derudover er de super fine, med lynlåse foran. Jeg fandt også de fine støvler, og er allerede forelsket i dem 🙂 Jeg har egentlig tænkt mig, at bruge dem på arbejde, da der er en ret fin dresscode hos Novo Nordisk i dagligdagen. Men jeg vil helt sikkert bruge dem mest til festlige lejligheder!

Derudover købte jeg også denne fine lipgloss fra CLARINS i en smuk lys brunlig farve, som hedder Nude shimmer. Jeg har set dem flere gange, men aldrig haft en selv desværre. Dog har jeg allerede brugt den flittigt siden, og jeg er sikker på at den bliver et fast inventar hos mig. Fordelen ved dem er at de har en blød påføringsting, og så dufter den dejligt af vanilje!

Natural-Lip-Perfector1

Kys Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hård periode