Sommeraften og weekend planer

TRÆMØBLER ER DET NYE

træ1træ2træ3Møbler fra Kjobenhavn Craftmen 

Hej søde læsere.

Idag skal det handle om interiør, da det er noget jeg går meget op i, især fordi vi skal have fundet en masse nye møbler til vores ny hjem. Derfor prøver jeg at følge med i alle de nye trends indenfor interiør, og her er jeg altså faldet for træmøbler. Det er faktisk ikke så nyt mere, men det er stadig meget moderne i øjeblikket. Heldigvis er min kæreste også helt vild med det, og derfor er vi enige om at vi skal have nogle træmøbler i vores nye hjem.

Vi har kigget mange steder for at se udvalget af træmøbler, men jeg synes at det er ret dyrt de fleste steder også iforhold til kvaliteten og udseendet. Derfor er vi så heldige at min søde fætter, som er tømrer er begyndt at lave smukke træmøbler. Han laver dem sammen med en kammerat og de er virkelig dygtige. Det er deres arbejde som I kan se ovenfor og ellers kan I følge dem her på facebook, hvor de viser deres nye møbler frem.

De er helt klart et besøg værd og jeg kan kun anbefale dem.

Jeg er lige nu på vej til Ledreborg livsstils messe sammen med min mor og faster. Det er en tradition, som vi har haft i nogle år. I aften skal jeg hjem til en veninde og hygge. Hendes datter vil nemlig gerne møde Valde, så det skal nok blive spændende 🙂 Havn en dejlig lørdag!

Følg mig på Facebook her og Instagram her 

Kys Simone

7 kommentarer

  • Rigtig fede billeder du har fundet frem 😀 Jeg elsker træmøbler, som virkelig kan være med til at sætte et præg på hjemmet 😉 Man kan købe for mange penge dyre træmøbler, eller man kan finde det på loppemarkedet – dvs. utallige muligheder 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Tak for det 🙂 Jeg kan desværre ikke tage æren for billederne. Det er min fætter som har taget dem af hans møbler.
      Men jeg er helt enig. Jeg elsker træmøbler og synes at det giver noget ekstra i ens hjem. Hav en skøn dag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luna

    Hvad skal du lave i dag Simone? ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Jeg holder bare søndag herhjemme. Jeg har været oppe at træne og gøre rent. Resten af dagen står på afslapning og passe min kæreste, som ligger med tømmermænd 🙂 Hav en dejlig dag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Synes du ikke det er pinligt at have en kæreste, som har været med i Paradise ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Jeg havde det svært med det i starten, men jeg har det fint med det nu. Heldigvis opførte han sig også ordenligt i paradise og det sætter jeg pris på. Så nej jeg synes ikke at det er pinligt fordi det slet ikke er hvem han er.. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Vil du ikke lave et indlæg om hvad du skal i dag? Knus Simone 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeraften og weekend planer