AMAZING JEWELLERY

Lær mig at kende

12547383_422338244629085_1295778925_n

Hej med Jer.

Det er længe siden, at jeg har lavet et af disse “get to know me” indlæg, så jeg tænkte at det var på tide. Jeg gør meget ud af, at gøre min blog så personlig som muligt, så I lærer mig ordentligt at kende. Det er vigtigt for mig, så jeg ikke bare er “hende bag skærmen”, men at I faktisk kender mig. Jeg håber, at I  også kan lide disse indlæg.

  • Jeg er et virkelig utålmodigt menneske, og det er møg irriterende faktisk. Jeg ofte hverken kan eller vil vente på noget uanset hvad det er, hvilket er ret urealistisk.
  • Jeg kan ikke lide bland selv slik (?!). Jeg ved godt, at det er meget unormalt, og jeg tør næsten ikke sige det højt. Det er heller ikke fordi at jeg som sådan ikke kan lide det, men det siger mig intet, så det spiser jeg aldrig.
  • Jeg er et stort familie menneske. De er simpelthen det vigtigste for mig, og sådan vil det altid være. Heldigvis er min kæreste og jeg meget ens på dét punkt.
  • Jeg elsker morgenmad, og især skyr. Jeg kunne seriøst leve af det morgen, middag og aften. Det gjorde jeg faktisk næsten på et tidspunkt. Der skal dog helst være overload af topping på. Det er jo prikken over iét.
  • Jeg er et tryghedsmenneske. Det hænger nok også lidt sammen med at være familiemenneske, for de giver mig tryghed. Derudover har jeg næsten altid haft kæreste, fordi det også giver mig en tryghed.
  • Jeg har et had/kærligheds forhold til mad. Jeg elsker mad og samtidig tør jeg heller ikke tage for meget på.
  • Jeg detox‘er med jævne mellemrum med thé fra YOURTEA, også selvom jeg godt ved at der ikke er noget videnskabeligt bevis for at det virker. Men jeg føler selv en forskel når jeg drikker det.
  • Jeg har altid afslapningstøj på derhjemme. Det er noget af det første jeg gør, når jeg kommer hjem efter en lang dag.
  • Jeg elsker at rejse ligegyldigt hvor det er. Faktisk drømmer jeg om at bo i udlandet én dag.
  • Jeg kan ikke finde vej hverken med GPS, kort, kompas eller telefon. Intet. Jeg kan seriøst fare vild i en telefonboks. Min familie har opgivet mig. Heldigvis er min kæreste ekspert til at finde vej, så jeg følger efter ham nu 🙂
Kys Simone

2 kommentarer

  • Julie

    Hej Simone!
    Kunne du ikke lave et indlæg omkring hvordan bliver man en stor blogger, gode råd til at starte en blog op og hvordan man får mange følgere på Instagram?

    Super cool blog! ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Overby

      Hej Julie 🙂
      Tak for din søde kommentar!
      Nu er jeg jo ikke en stor blogger “endnu”, så indtil videre blogger jeg blot af lyst. Jeg har altid været glad for at skrive og tage billeder, så derfor var det naturligt for mig at prøve “bloggerverdenen” af. Både iforhold til bloggen og instagram, så deler jeg blot ud af mit liv. Når jeg tager billeder, så tænker jeg selvfølgelig en del over lys, opsætning og redigering mm.
      Tak fordi du følger med 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMAZING JEWELLERY