NOVO NORDISK FEST!

JEG HAR GJORT NOGET VILDT!

IMG_2832IMG_2848

IMG_2841

IMG_2842

IMG_2833

IMG_2838

image

Hej læsere..

Ja som i kan se, så har jeg altså fået lavet min første tatovering. Det er vel egentlig ikke så vildt siden størstedelen af danske unge har sådan én, men det er altså vildt for mig.
Inden jeg blev 18 ville jeg bare have en tatovering ligeså snart jeg fyldte 18 ligesom de fleste andre unge? Forskellen er bare at jeg ikke gjorde det dengang (heldigvis) for nu er jeg pludselig 22, og jeg har først lige min første. Der skulle altså gå 4 år før at det skete. Det er ikke fordi lysten ikke har været der, for det har den da flere gange. Men jeg er nok bare blevet klogere og måske mere fornuftig siden. For jo længere tid der gik, jo mere sikker ville jeg være inden.

I løbet af disse 4 år kom jeg altså frem til, at den eneste tatovering jeg skulle have var når jeg engang fik børn, for det vil jeg aldrig fortryde. Nu har jeg altså ikke fået børn endnu (surpise), men jeg har en mindst ligeså vigtig grund til min nye tatovering. Jeg har faktisk overvejet denne i et års tid nu, men nu var jeg endelig sikker. Jeg har truffet beslutningen helt selv uden andres mening, og jeg ved at aldrig kommer til at fortryde den!

Jeg har fået lavet den for min kusine af flere vigtige og personlige grunde. Men en af grundene til at det netop blev et løvehoved er fordi min kusines stjernetegn er løve. Derudover har jeg altid elsket hanløver, fordi det er det sejeste og stærkeste dyr af alle. Derfor var det oplagt for mig, at jeg skulle have en løve for min kusine! Hun passer også præcis på løvens stjernetegn; Kærlighed overskygger alt for dette tegn, som er styret af hjertet og også agerer herudfra. Karismatiske og altid positivt tænkende. Hun har en stærk personlighed, og lader sin varme strømme frit ud over sine omgivelser. Hun ejer en stor selvstændighed, og vil hellere lede end ledes af andre.

Derduover var det også en gave til mig selv, fordi jeg havde fødselsdag i tirsdags, så tidspunktet var simpelthen perfekt nu. Jeg vil aldrig fortryde min løve tatovering, og jeg er allerde glad for den! 🙂

Har i tatoveringer?

Kys Simone

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVO NORDISK FEST!